Diyarbakır ili Damızlık Manda Yetiştiriciliği Birliği

DİYARBAKIR TARIM HAYVANCILIK FUARI 2018

TÜYAP Diyarbakır Fuar Merkezi’nde 4-8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Diyarbakır Manda Yetiştiricileri Birliği’nin de katkıda bulunduğu 9.su  gerçekleştirilen fuar ilgi gördü.

Diyarbakır İli Damızlık Manda Yetiştiricileri ve Türkiye Merkez Birliği Başkanımız Hüseyin YILMAZ’ ında yakından takip ettiği fuar da yurt içi ve yurt dışından gelen sektör ilgilileri ile katılımcı firmalar aynı çatı altında bir araya geldi. Ziyaretçiler yeni tarım teknolojileri ve ürünleriyle tanışarak verimli iş görüşmeleri yapma fırsatı yakaladı. Tarım ve hayvancılık konusunda bölge yatırımlarına da ışık tutacak ticari bağlantılar gerçekleşti.

Diyarbakır’da, bu yıl 9’uncusu düzenlenen “Ortadoğu Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı”nı 114 bin 300 kişi ziyaret etti.